Ravelry, mössdrömmar och DaySpa

23 Okt

Jag har ju stickat och pysslat länge, men nyligen börjat med det digitala sticklivet på allvar, så det är en hel del fixande och trixande innan allt är på plats. Till exempel att uppdatera garnförrådet i ravelry. Jesus vilken tid det tar. Men jag tycker ju att det skulle vara kul och bra och ha allt samlat där, sökbart och allt, så det är bara att nöta på. Har lagt in 29 grejer i stashen i dag.

Samtidigt kan jag inte låta bli att fara runt lite och bli inspirerad av andra, till exempel av bloggaren miastick som jag följt sporadiskt under många år.

Hon har nu lagt upp en bild på mössan regina som är urtjusig, skulle funka bra till min snygga vinterkappa med pälskrage. Frågan är bara vilka färger, och vilka garner….

regina Mönster till mössan finns gratis för nerladdning via facebook.

Sen är det dags för mig att ta tag i rivning av tapet, och när jag är färdig med det är det dags för dagens höjdpunkt: spadag med helkroppsmassage.

 Face&body day spa i vällingby har erbjudanden under hela november. Den som blir medlem (vilket är gratis) får dessutom halva priset på en valfri 60-minutersbehandling. Så tänker jag spendera eftermiddagen 🙂

Ha en fin söndag!

/MrsH

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: