Livet har fått nytt fokus..

5 Maj

IsakDen femte mars, en tråkig måndag vid lunchtid ringde telefonen. Det var ett samtal vi väntat på i 19 månader, men jag kunde ju inte veta att det var just då det skulle hända… Vi fick reda på att det fanns en pojke som väntade på oss i Sydafrika, att vi fått en son! Vi hade fyra dygn på oss att fixa alla förberedelser, och på fredagen samma vecka satt vi på ett plan till Johannesburg med packning för att vara borta en månad!

På måndag förmiddag bara en vecka efter det där magiska samtalet satt vi med vår fina son i famnen. Och sen dess har han fortsatt krypa upp i våra famnar och in i våra hjärtan. Han är söt som choklad och han doftar vanilj och vi smälter när han tittar på oss med sina stora mörka ögon. Han hette Hope när vi fick honom, och vi har lagt till ett nytt tilltalsnamn – Isak. Isak är nu nästan ett och ett halvt år och det känns så stort och mäktigt att just vi blev utsedda att vara hans föräldrar. En lång lång väntan var plötsligt över. Och tänk att det redan gått två månader sedan dess!

Annonser

7 svar to “Livet har fått nytt fokus..”

 1. Queen of Kammebornia maj 5, 2012 den 05:29 #

  Söt som choklad och han doftar vanilj, det är så vackert. Vi är så glada för er skull. Äntligen har han kommit hem till sina föräldrar!

 2. Blenda maj 5, 2012 den 08:46 #

  Grattis till sonen, vad roligt! Och små bebisfötter är bland det finaste jag vet! 🙂

 3. Monica maj 5, 2012 den 09:07 #

  Grattis till sonen! Så fint du beskriver isak!

 4. mrshaller maj 5, 2012 den 09:26 #

  Tackar! Jag håller med – något särskilt med små söta fötter… 🙂

 5. mintekopp maj 6, 2012 den 09:27 #

  Magiskt, så vackert du skriver om ert mirakel. Vi väntar på att få skicka våra papper till något av de där länderna som vi har valt som möjliga adoptivland. Å vad jag längtar tills vi befinner oss i er situation 🙂

 6. mrshaller maj 7, 2012 den 08:43 #

  Åh – mintekopp – så jag förstår er situation! Helt plötsligt är ni där. Men jag vet att längtan inte alltid är lätt… Idag fick jag reda på att en till person på jobbet fått barnbesked, i deras fall från special needs listan i Kina. Finns många härliga möjligheter – Håller tummarna hårt för er 🙂 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: