Nyårslöften!

3 Jan

Jag hade tänkt sammanfatta det lite annorlunda stickåret 2012, men med en 2-åring i högsta fart skippar jag det. Men medan jag jagar efter honom och känner mig stolt över att han har ordet ”garnnystan” i sitt ordförråd så vill jag i alla fall sammanfatta några nyårslöften:

1. Ulrica och jag har ett gemensamt löfte om att bara köra lagergarner i år. Inga nya inköp. Vi har så det räcker, och jag tycker dessutom numera att det är rätt kul att köra restprojekt. 

2. Desto svårare för mig är löfte nummer 2, att bara sticka till mig själv (och någon enstaka grej till sonen). Jag har en tendens att tänka mer i form av presenter än att prioritera stickprojekt till mig själv. Det kan gå så långt att det blir extremt lite till mig själv. No more. Nu ska den där fina koftan till MIG SJÄLV bli av. Med mera. Och inte bara sjalar! 

3. Äntligen bli en av hjälpstickans vänner! Tycker hjäpstickan är en fantastisk organisation som gör så mycket bra, och det kostar bara 100 kr att stödja verksamheten. 100 kr som kan användas att skicka ut garndonationer med posten till de som har tid att sticka upp donerat garn till värmande bidrag till hemlösa. 100 kr som kan gå till att utveckla hjälpstickans verksamhet ytterligare. 

4. Fortsätta se till att de härliga stickträffar med Ulrica som förgyllt hösten blir av! 

Annonser

2 svar to “Nyårslöften!”

  1. Ulrica Loeb januari 3, 2013 den 01:47 #

    GILLA!!

  2. Heidi januari 18, 2013 den 09:55 #

    Det låter som riktigt bra nyårslöften:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: