Snygg men lite krävande

30 Jan

20130130-094051.jpg
Nu är min vita vildroströja ihopsydd och klar! Det är den tredje tröjan jag stickat till mig själv, och jag känner fortfarande som om jag famlar lite kring hur en bra modell ser ut. Att tröjan inte bara ska vara rolig att göra, utan lika rolig att ha på sig. Tröjor som blir favoriter. Tror tyvärr att den här tröjan lutar liiiite åt roligare att göra än att ha på än så länge. Kan också bero på att jag inte har hittat rätt klädkombination till. Men då tänker jag att en tröja som liksom kräver visst sällskap har svårt att bli vardagsfavorit.
En fantastisk favorittröja för mig är nog tunnare men helt i ull. Den är smal utan att kännas tight. Den sitter inte åt i halsen, utan ger frihet att andas. Den är inte för vid i armhålorna, men inte för smal heller. Lite lätt figurformad. Den är i en färg som ger lyster åt bäraren utan att ta över. Inte för kort och inte för lång.
Men tills jag lyckats göra en sån ska jag fundera på hur jag kombinerar upp den här fina vita flätsötnosen så den känns bra!

Annonser

Ett svar to “Snygg men lite krävande”

  1. karin januari 31, 2013 den 07:40 #

    Hej! Vilken fantastiskt tröja och vilket jobb som ligger i den. Har tittat runt på din blogg och tycker den är fin, tittar snart in igen. Älgarna var supercoola, Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: