Vi klarade januari!

31 Jan

I början av månaden skrev jag om några nyårslöften. Så här sista dagen i januari kan man undra om det fortfarande känns som en bra idé eller hur det har gått? Alla som någon gång jobbat med målskrivning vet att uppföljning är en viktig del av processen. Och jag måste säga att hittills känns det helt fantastiskt bra.

1. Bara sticka ur befintligt garnlager. Check. Har stickat klart min vildroströja, en restgarnssjal och en mössa. Mer om dessa senare när jag hunnit ta några bilder! Tyckte det gick som en dans faktiskt tills jag häromdagen hade stickat 3/4 på den underbara mössan Habitat av Jared på Brooklyn Tweed. Jaha. Tyckte jag hade så mycket garn men det var helt slut. Då hittade jag matchande tunnare garn och en påse med kardflor i perfekt färg så det var bara att sätta igång och ”göra” eget garn i liknande stil.
IMG_3252
Faktum är att det ser helt okej ut! Och så är det med utmaningar. Ibland är det lite bumpigt på vägen, men det går nästan alltid att lösa på något sätt!

2. Bara sticka till mig själv. Yes. Håller mig på spåret. Detta är nyttig mental träning för mig! Vad gäller att sticka fler tröjor och koftor och inte bara sjalar, ja det jobbar jag också med. Att sticka saker till mig själv som jag vill använda. Där behöver jag mycket övning fortfarande.

3. Check. Är nu hjälpstickevän! Enklaste löftet av allihop…

4. Japp! Vi har redan haft tre träffar i januari! Det är verkligen härliga kvällar att se fram emot när man tillbringar nästan all tid i sällskap med en (visserligen bedårande) tvååring!

Annonser

2 svar to “Vi klarade januari!”

  1. Queen of Kammebornia januari 31, 2013 den 06:46 #

    Fint serru! Det är ju bra med löften man kan hålla 🙂 Härligt att höra din röst idag 🙂 Kram!

  2. Fantastick (@UlricaLoeb) februari 1, 2013 den 03:32 #

    Hurra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: