Assa brassa

3 Feb

20130203-134122.jpg

Semmelförberedelserna fortsätter. Idag fixar vi mandelmassa. 100g skållad mandel mals med 100g strösocker tills det är ett småttigt smul. Enligt vissa recept ska det räcka så och liksom bli mandelmassa, men maken fick ha i lite vatten för att få det att gå ihop. Ta i vattnet droppvis så det inte blir för mycket. Urlätt egentligen!
Snart är det dags att bygga ihop och provsmaka…

Annonser

2 svar to “Assa brassa”

  1. Queen of Kammebornia februari 3, 2013 den 02:47 #

    Härligt! Jag är på gång också… 🙂

  2. Fantastick (@UlricaLoeb) februari 4, 2013 den 02:02 #

    WOW! egen mandelmassa… jag ska berätta hur jag gör semlor. På en blogg nära dig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: