Fredagsmajonnäs

8 Feb

20130208-202941.jpg

20130208-202953.jpg

20130208-203002.jpg
På temat hemgjort är godast har vi såhär på fredagsaftonen kommit till majonnäs. Hemgjord och köpt är verkligen som två olika livsmedel! Vår majonnäs smaksätter jag med citronsaft, lite extra dijonsenap och rejält med färskmald vitpeppar. Idag körde vi en fredagsklassiker och köpte färska räkor. Vi testade två sorters vin till, riesling från Alsace och spansk Cava. Maken och jag tyckte båda att cavan vann, även om det var en förvånansvärt jämn match.
Känner också att det förmodligen kommer gå utmärkt med en slutspurt på sömnadsprojektet såhär med lite bubbel i vänster och höger ben.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: